UTBILDNING - UTVECKLING - UPPLEVELSE

Förändring behöver inte vara svårt – att välja behöver inte vara svårt.

Det kan dock vara så att vi behöver stöd på vägen i olika åldrar och i olika sammanhang. Sedan Lasse och Bea möttes för 5 år sedan har vi haft en gemensam vision att bidra till att människor utvecklas. Helt enkelt göra det vi redan gjort i många år var för sig. Men nu tillsammans. 

Därför vill vi med enkelhet & trygghet inspirera våra kunder att utvecklas genom att de får nycklar till sin väg framåt och tillgång till egen kraft och kompetens. 

Gemensamt vill vi göra världen lite bättre. Vi stöttar på vägen!

Det är vi som är
Bea & Lasse!

Bea Ahlperby

Grundare

Bea har i mer än 25 år arbetat med människor som ledare, coach, inspiratör, moderator och föredragshållare. De senaste åren i rollen som chef för ett konsultföretag inom HR-stöd. Med en mångårig bakgrund som Hälsopedagog och Kommunikolog med arbete inom rehabilitering, hälsa & arbetsmiljö samt inom karriär och omställning bidrar hon med inspiration och utveckling baserat på en helhet. Uppdragen genom åren har varierat stort – chefsutveckling, individ/coachning av par, yrkesvägledning, kommunikationsträning, föreläsare, utbildare, hälso- och friskvårdsutveckling mm. 

Lasse Nyström

Grundare

Lasse är en rutinerad och omtyckt Studie- och yrkesvägledare som har träffat många elever genom året. Sedan studierna vid Umeå Universitet 1997 har han över 25 års erfarenhet inom yrket på olika skolor, både kommunalt och privat. Lasses förmåga att på ett inspirerande sätt möta individer där de är, hitta lösningar  oavsett vad varje elev behöver och med hans erfarenhet leverera professionell hjälp till skolor har gjort honom unik. Lasse har sedan 2002 levererat tjänsten i egen regi till både små och stora skolor i Göteborgsområdet.